Tennistähti Djokovic huojahti vaan ei hävinnyt

Serbialainen tennispelaaja Novak Djokovic eteni puolivälieriin Yhdysvaltain avoimessa kilpailussa. Ensimmäiseksi sijoitettu Djokovic ei ollut parhaimmillaan ottelussa Roberto Bautistaa vastaan, mutta löi virheistä huolimatta voittoon lukemin 6–3, 4–6, 6–4, 6–3.

–?Hän pakotti minut töihin. Ilmaisia pisteitä ei ollut tarjolla, Djokovic sanoi.

Djokovic pelaa grand slam -turnauksen puolivälierässä 26. perättäisen kerran. Vain Roger Federer (36) ja Jimmy Connors (27) ovat tässä tilastossa Djokovicin edellä.

Mestaruuden puolustaja Marin Cilic kukisti ranskalaisen Jeremy Chardyn 6–3, 2–6, 7–6 (7–2), 6–1. Cilic hapuili ottelun alussa, mutta kun hän löysi vireen, Chardya vietiin.

–?Syöttörytmi oli ottelun avain. Pelasin tosi hyvin neljännessä erässä, Cilic sanoi.

Rafael Nadalin pudottanut Fabio Fognini oli vailla mahdollisuuksia espanjalaista Feliciano Lopezia vastaan. Hyvin syöttänyt Lopez, 33, kukisti Fogninin 3–0 ja eteni New Yorkissa ensi kerran puolivälieriin. Lopez kohtaa Djokovicin.

–?Hänellä ei ole heikkouksia, Lopez luonnehti Djokovicia.

Naisten kaksinpeleissä kanadalainen Eugenie Bouchard jätti loukkaantumisen takia kesken pelit. Bouchard kaatui pukuhuoneessa pelien jälkeen perjantaina, loukkasi päänsä eikä pystynyt kentälle. Bouchard oli jatkossa kaksin-, nelin- ja sekanelinpelissä. Sunnuntaina hän luovutti neljännen kierroksen ottelun italialaista Roberta Vinciä vastaan.

Vinci kohtaa puolivälierässä ranskalaisen Kristina Mladenovicin. Hän yllätti ja pudotti jatkosta 13:nneksi sijoitetun venäläisen Jekaterina Makarovan, joka oli viime vuonna välierissä.

Poikien kaksinpelin ensimmäisellä kierroksella Patrik Niklas-Salminen hävisi tasaisen kamppailun ranskalaiselle Corentin Denollylle. Niklas-Salminen voitti ensimmäisen erän 6–3, mutta hävisi seuraavat 5–7 ja 4–6. Toisessa ja kolmannessa erässä Denolly pystyi kahteen syötönmurtoon kummassakin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.