Treenitahti kiihtyy - Huiman naiset kohtaavat ensimmäisessä pelissä jälleen Catzin

Huiman naisten korisjoukkue on nyt kokonaisuudessaan kasassa ja treenitahti kiihtyy kohti sarja-aloitusta.

Viimeisimpänä joukkueeseen kiinnitettiin amerikkalaislaituri Gianna Woods. Aiemmin jenkkivahvistukseksi rekrytoitiin Dorothy Williams.

- Emme tarkoituksella lähteneet hakemaan isoa korinaluspelaajaa, vaan ennen kaikkea nopeaa juoksijaa. Nopeus on joukkueen ykkösvaltti ja kakkosena tulee kova puolustus. Nyt porukka pitäisi olla sellaista, jolla jalat liikkuvat, valmentaja Mervi Nurmi kertoo.

Pitkään Huimassa pelannut Kenya Robinson jatkaa edelleen Huiman riveissä.

Ensimmäisen runkosarjan pelinsä Huima pelaa lokakuun 2. päivä Lappeenrannassa Catzia vastaan. Catz on tulevallakin kaudella Huiman vastustaja numero yksi. Viime kausi päättyi, kun Catz otti Suomen mestaruuden nimiinsä ja Huima jäi hopealle.

- Treenejä on nyt päivittäin. Pelaamme 16. syyskuuta harjoituspelin Vimpeliä vastaan Äänekoskella, lisäksi käymme Hyvinkäällä pelaamassa TUL:n mestaruusturnauksessa ja sitten vielä Vimpelissä vieraspelin, Nurmi listaa tulevien viikkojen ohjelmaa.

Samaan aikaan kun joukkueen treenitahti kiihtyy ja porukkaa hiotaan yhteen, taustalla pyörii täysillä myös tukijoukkojen kokoaminen.

- Toivomme todella paljon, että saisimme yrityksiltä tukea ja koripallolle löytyisi sponsoreita, jotta naisten koripallon SM-sarja saadaan pidettyä Äänekoskella ja pystymme ylipäätään pelaamaan koko kauden. Sponsoreiden etsintä on käynnissä ja se ei ole tällä hetkellä helppoa, Nurmi kertoo.

Huiman naisten korisjoukkueessa pelaavat tulevalla kaudella Jonna Tiihonen, Henna-Riikka Paajanen, Klaara Syvänperä, Emmi-Julia Nurmi, Karoliina Rytkönen, Dorothy Williams, Kenya Robinson, Noora Lakaniemi, Camilla Grönberg, Anni Jämsä, Kaisa Kuisma, Riina Kärkkäinen, Inka Åkerlund ja Gianna Woods.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.