Urho taisteluvoittoon Säynätsalossa

Jalkapallon Viitosessa (Keski-Suomi) komeaa syyskautta pelaava Suolahden Urho jatkoi pelejään maanantaina, kun se kohtasi Säynätsalossa pelatussa taistossa Souls AC:n Jyväskylästä. Joukkueiden yhteenotosta muodostui vähämaalinen kamppailu, jossa Urho venyi lopulta vierasvoittoon 0-1 (0-1) - lukemin. Suolahtelaisjoukkueen maalista vastasi puolen tunnin pelaamisen jälkeen osunut Tommi Norontaus.

- Hyvä taisteluvoitto joukkueelta. Alkuun näytti siltä, että joudutaan aloittamaan peli vajaalla, mutta sitten Mikkosen Antti tuli jalka klesana mukaan pelaamaan ja saatiin täysi kokoonpano jalkeille. Mikkosen ja maalissa pelanneen Esa Koiviston johdolla koko joukkue taisteli hyvin loppuun asti, Ilkka Kautto Urho-leiristä kertasi.

- Vahvasti puhaltanut tuuli toi oman lisämausteensa ottelulle ja vaikutti osaltaan pelaamiseen, mutta se oli molemmille sama. Pelattiin kuitenkin sen vuoksi palloa ehkä hieman enemmän maata pitkin, Kautto lisäsi.

Sarjassa neljäntenä majaileva Urho on seuraavan kerran tositoimissa perjantaina 18. syyskuuta, jolloin sillä on ohjelmassaan sesongin viimeinen kotiottelu. Tuolloin se saa Äänekosken liikuntapuistossa pelattavassa taistossa vieraakseen pisteen perässä vaanivan FCV/Redsin Vaajakoskelta. Kamppailu potkaistaan käyntiin kello 17.45.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.