Uruguayn avaus Ghana-peliin jo julki

Uruguayn jalkapallomaajoukkueen päävalmentajalla Oscar Tabarezilla ovat kuviot jo selvillä ylihuomiseen MM-puolivälierään Ghanaa vastaan. Tabarez julkisti avauskokoonpanonsa täydet 48 tuntia ennen ottelun alkua.

Pari muutosta hyvin esiintyneeseen Uruguayn ryhmään tulee. Puolustaja Diego Godin on loukkaantuneena sivussa, ja Godinin jo neljännesvälierässä Etelä-Koreaa vastaan puoliajalla korvannut Mauricio Victorino on perjantaina avauksessa.

– Hän (Godin) ei ole täysin toipunut. Hän ei ole mielestäni sataprosenttisessa kunnossa, eikä näin ole joukkueessa, päävalmentaja selvitti reitensä loukanneen puolustajan tilannetta.

Tabarez vaihtaa lisäksi Alvaro Fernandezin keskikentälle Alvaro Pereiran tilalle. Tabarezilla on usein tapana nimetä avauskokoonpano reilusti ennen ottelua, ja tänään toimittajien kysyessä Ghana-avausta hän vain kohautti hartioitaan ja lateli nimet: Fernando Muslera, Diego Lugano, Mauricio Victorino, Jorge Fucile, Maximiliano Pereira, Diego Perez, Egidio Arevalo, Edinson Cavani, Alvaro Fernandez, Luis Suarez ja Diego Forlan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.