Vantaan Ducks otti erittäin tärkeän kotivoiton Tiikereistä

Lentopallon miesten Mestaruusliigan kautensa seitsemällä tappiolla aloittanut Vantaan Ducks tiivisti sunnuntaina liigan peräpäätä ottamalla 3–0-kotivoiton Kokkolan Tiikereistä.

Voitosta huolimatta yhä pudotuspeliviivan alapuolella jatkava Ducks kavensi eron viivan yläpuolella sitä lähinnä oleviin kokkolalaisiin kahteen pisteeseen.

–  Pelasimme erien loput järkevästi, vaikka Tiikerit tuli kovaa päälle. Meillä oli monta onnistujaa, etenkin passari Akseli Lankinen oli loistava, sanoi Ducksin valmentaja Ismo Tuominen.

Hakkuri Thiago Maciel teki Ducksille 18 pistettä, keskitorjuja Atte Rissanen iski 11 passista 10 pistettä ja kokosi yhteensä 13 pistettä. Edvarts Buivids oli 14 pisteellä Tiikereiden tehokkain.

Edellisessä Ducksin pelissä Lassi Nurminen oli paras tehden 12 pistettä, mutta nyt hänet oli merkitty kokoonpanoon liberoksi.

–  Nurmisella oli selkä kipeä. Mutta kun säännön mukaan kokoonpanossa täytyy olla kaksi liberoa, niin siksi hänet otettiin mukaan. Tämä on tyhmä sääntö. Mielestäni seura saisi itse päättää, merkitseekö kokoonpanoon yhden vai kaksi liberoa, Tuominen sanoi.

Hurrikaani ja Loimu väänsivät viisieräisen

Sunnuntain toisessa Mestaruusliigan ottelussa Raision Loimu kärsi toisen peräkkäisen 2–3-tappion. Lauantaina se hävisi kotonaan VaLePalle ja sunnuntaina vieraissa Hurrikaani-Loimaalle.

Ottelu oli Loimulle kolmas peräkkäinen viisieräinen ja neljäs viidestä viime ottelusta, välissä se otti Tiikereistä 3–0-voiton. Loimun pisteputki on siis jo viiden ottelun pituinen.

Loimu selvitti neljä Hurrikaanin ottelupalloa, mutta viides oli liikaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.