Venäjän tähtisikermä jatkoi vahvaa MM-virettään – jätti Tshekin nollille

Venäjä jatkoi voittokulkuaan jääkiekon miesten MM-kisojen B-alkulohkossa. Venäjän nimekäs joukkue kukisti Bratislavassa pelatussa ottelussa Tshekin 3–0. Venäjä on voittanut kaikki kolme otteluaan ja johtaa lohkoa.

Tshekkiä vastaan Venäjä viimeisteli yhden maalin kaikissa erissä. Joukkue meni avauserässä johtoon Sergei Andronovin osumalla. Maali syntyi tulisella ylänurkkalaukauksella.

Jatkoa seurasi hieman ottelun puolivälin jälkeen, kun Nikita Gusev nosti kiekon rystyltä verkon perukoille. Päätösnumerot teki Nikita Zaitsev ottelun lopussa, kun Tshekki pelasi ilman maalivahtia.

Yksi Venäjän voiton pääarkkitehdeistä oli maalivahti Andrei Vasilevski, joka keräsi 23 torjuntaa ja piti verkkonsa puhtaana.

Turnauksen pistepörssiä johtava Nikita Kutsherov sai syöttömerkinnän Gusevin osumaan. Kutsherov on kerännyt kolmessa ottelussa yhteispisteet 2+4. Venäjä on voittanut Tshekin lisäksi Norjan ja Itävallan.

Tshekki aloitti MM-kisat kukistamalla Ruotsin ja Norjan, joten se on kerännyt kolmesta ottelustaan yhteensä kuusi pistettä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.