Vermon raveissa harvinainen vaaratilanne – ohjastaja veti vastustajansa turvasta maaliin

Varusterikko aiheutti ylimääräisiä sydämentykytyksiä Vermon keskiviikkoravien kuudennen lähdön ohjastajille.

Tuomas Korvenojan suojatti BWT Danger pääsi keulapaikalle halkomaan tuulta, ja katsojille tilanne vaikutti normaalilta. Kierros matkaa jäljellä se päästi kovan kilpakumppaninsa Je T'aime Zonin yllättäen vetotöihin.

Maalisuoralla Jarmo Savolaisen suojatti Paddock's Star vyöryi johtavan ohi voittoon. Samassa nähtiin erikoinen tilanne, kun keulahevosen ohjastaja Ari Moilanen tarttui BWT Dangeria päästä takakäteen kiinni ja ikään kuin saattoi vastustajansa maaliin.

Häkellyttävään tapahtumaan saatiin selitys lähdön jälkeen: BWT Dangerin kuolain oli hajonnut kiihdytyksessä, jolloin sen ”ratti” oli koko lähdön ajan hukassa.

–  Juuri kun auto irtosi, kuului naks, ja ohjiin tuli parikymmentä senttiä lisää. En tiedä, että missä ohja oli kiinni, mutta heti maalin jälkeen päävehkeet romahti, ja huusin Akulle (Ari Moilanen), että ota kiinni, Tuomas Korvenoja selosti tilannetta.

–  Tällaista sattuu, täytyy improvisoida välillä. Hevoselle tuli hyvä valmistautuminen ensi viikon derbykarsintoihin. Sen verran voin kertoa jo, että ensi viikolle tulee varustemuutos, että näillä kuolaimilla en aja. Niitä en ala hitsaamaan kasaan, Tuomas Korvenoja vitsaili.

Tammatähdet Torvisille

Lämminveristen Tammatähdessä voittovääntö käytiin aikansa huippuravuri Brad De Veluwen tytärten välillä. Keulassa ravannut BWT Burnin Alive sai nöyrtyä lopussa, kun rinnalla matkannut Her Royal Highness runttasi eleettömästi ohi ja voittoon.

Kylmäveristen Tammatähdessä Hannu Torvisen ohjastama B. Riitu tsemppasi voittoon, vaikka koki loppukaarteessa suuria vaikeuksia. Ilta oli Hannu Torviselle onnistunut, sillä valtakunnallisen ohjastajaliigan voitosta vääntävä huippukuski ylsi parhaaksi myös Siinan Tähden ja BWT Angrymanin kyydissä.

Voittoihin Toto64-kohteissa pystyi myös Better Boss. Täysosumalla voitti 30  301,93 euroa, viidellä oikein sai 185,56 euroa ja neljällä 12,42 e.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.