Vielä vajaa kymmenen kuskipaikkaa avoinna formuloissa

Kansainvälinen autoliitto FIA julkisti tänään ensi kauden formula ykkösten MM-sarjan kuljettajalistan. Siitä löytyy 15 nimeä, eli tyhjiä kohtia on vielä yhdeksän.

Todellisuudessa avoimia paikkoja lienee kuitenkin vain kahdeksan, sillä Hispania-tallin jokin aika sitten kuljettajakseen ilmoittama Pedro de la Rosa ei jostain syystä löydy listalta. Hispanian ohella ilman nimiä ovat vielä Force India, Toro Rosso ja Williams, jonka kuljettajaksi on yhtenä ehdokkaana mainittu suomalainen Valtteri Bottas.

Yhdellä kuskilla listalla on mukana Lotus (ent. Renault), joka julkisti eilen Kimi Räikkösen toiseksi kuljettajakseen. Molemmat ajajansa ovat varmistaneet Red Bull, McLaren, Ferrari, Mercedes, Sauber, Virgin ja Heikki Kovalaisen talli Caterham.

Numerolla yksi tulevalla kaudella ajaa maailmanmestari Sebastian Vettel (Red Bull), tallitoveri Mark Webberin kantaessa numeroa kaksi.

Räikkönen kisaa paluukaudellaan numerolla yhdeksän, eli samalla numerolla jolla hän ajoi McLarenia kaudella 2005. Kovalainen ajaa numerolla 20, joka oli hänellä tälläkin kaudella.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.