Viikingit miettii, PoPa valmiina liigaan

Suomen Palloliiton päätös evätä AC Oululta lisenssi tämän kauden jalkapalloliigaan nostaa esiin kysymyksen, kuinka kotimaista pääsarjaa oikein tällä kaudella pelataan. Oululaisseuralla on vielä valitustie käymättä, mutta jos se ei tuo muutosta, on Palloliiton mietittävä asia nopeasti.

– Täydennysmenettely käydään liittohallituksessa läpi. Siinä ratkaistaan, pystytäänkö liiga pelaamaan 13 joukkueella, vai halutaanko pelata 14:llä, Palloliiton pääsihteeri Kimmo J. Lipponen kertaa.

AC Oulun mahdollisista korvaajista ensimmäisenä vuorossa on Ykkösen viime kauden kakkonen Viikingit ennen sarjakolmosta, Porin Palloilijoista ja liigasta pudonnutta FC Lahtea.

– Olemme valmistautuneet pelaamaan Ykkösessä. Jos tällainen tilanne tulee, niin istutaan alas ja mietitään, olisiko se järkevää. Missään nimessä ei sanota vielä ei, Viikinkien toiminnanjohtaja Juha Leonoff kertoo.

– Kiinnostusta on, halukkuutta on, valmiina olisimme. Meillä on hyvä tilanne, olosuhteet ovat kunnossa ja potentiaalia on, PoPan puheenjohtaja Antti Sumiala toteaa.

– Ajatus on niin kaukana, ettei kannata uhrata energiaa tähän. Kaikki on avoinna, FC Lahden toimitusjohtaja Ari Koskinen kuittaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.