Vimpeli kiinni pronssissa

Vimpelin Veto on jo hienokseltaan kiinni mitalissa voitettuaan Pattijoen Urheilijat 2–0 (3–2, 7–5) miesten Superpesiksen ensimmäisessä pronssiottelussa Raahessa. Vimpelin voiton avaimena oli lyöjäjokeri Jere Dahlström, joka puhkaisi raahelaisten ulkokentän molemmilla jaksoilla yhteensä seitsemän juoksun arvoisesti.

– Jeren (Dahlström) lyönti ensimmäisellä jaksolla oli sellainen paukku, jota ei joka kesä näekään. Muutenkin löimme hyvin ja ulkopelimme oli loistavaa, Vimpelin pelinjohtaja Riku Lehto kertaa.

Avausjakso näytti menevän Pattijoelle, joka johti 2–0 aina viimeiseen vuoropariin saakka. Lyömään asettunut Dahlström pamautti kolmosluukusta maisemiin ja jakso kirjattiin vieraiden 3–2-voitoksi.

Dahlström jatkoi toisella jaksolla samaan tahtiin ja tilanne oli hetkessä 0–4. Raahelaisten pelinjohtaja Jarkko Kokko harmitteli ulkopelissä sattuneita virheitä.

– Ensimmäisen jakson lopussa tullut virhe harmittaa enemmän kuin mikään muu peli tai tilanne tänä kesänä. Mutta pelit jatkuvat vielä, Kokko toteaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.