Vimpelin Vedolle pronssia pitkän odotuksen päätteeksi

Vimpelin Veto voitti toistamiseen Pattijoen Urheilijat lähes kolmen tunnin väännön jälkeen jaksoin 2–1 (1–4, 5–2, 0–0, 0–0, 1–0) ja nappasi seuran ensimmäiset mitalit 34 vuoteen. Veto vei miesten Superpesiksen pronssimitalit otteluvoitoin 2–0.

Sankariksi nousi kotijoukkueen toinen lyöjäjokeri Janne Mäkelä, joka onnistui toisessa kotiutuskisassa kotiuttamaan Tuomo Lönnmarkin. Kotijoukkueen ykköspalkittu, kakkosvahti Henri Puputti sanoi, että eilisen voittopelin jälkeen joukkue päätti jatkaa samalla tiellä.

– Hävityn ensimmäisen jakson jälkeen syntyi kuitenkin jonkin verran paineita, mutta voitetun toisen jakson jälkeen olimme varmoja, että homma hoidetaan kotiin. Totuuden nimessä on kuitenkin tunnustettava, että päätavoitteemme runkosarjan jälkeen oli Suomen mestaruus, sanoi Puputti, joka keräsi viisi kärkilyöntiä kahdeksalla yrityksellä.

Pattijoen ykköspalkinnolla palkittu, aiemmin lukkarina pelannut, mutta nyt kakkoskopparina ollut Topi Kosonen totesi, että ottelu oli tasainen.

– Meillä oli kuitenkin kotiutuskisassa mahdollisuus viedä ratkaisu kolmanteen otteluun, mutta emme kuitenkaan onnistuneet, pahoitteli Kosonen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.