Webber kiirehti puhumaan Red Bullin yhtenäisyydestä

Mark Webber yrittää liennyttää Red Bullin F1-tallin sisäistä jännitystä. Tallitoverinsa kanssa Turkin gp:ssä kolaroinut Webber korostaa tallinsa yhtenäisyyttä Red Bullin omilla nettisivuilla julkaistussa videohaastattelussa.

Turkin gp:n kolarin seurauksena Red Bull menetti rutkasti pisteitä, kun Webber putosi kärjestä kolmanneksi ja Sebastian Vettel keskeytti. Kumpikaan kuljettajista ei ole myöntänyt olleensa syypää kolariin. Myös Red Bullin johdossa on ollut eriäviä mielipiteitä kolarin aiheuttajasta.

- Pitää muistaa, että tallimme on vielä erittäin nuori. Kilpaileminen esimerkiksi McLarenin kaltaista tallia vastaan ei ole helppoa, mutta sellaista me janoamme.

- Opettelemme vielä asioita ja valitettavasti Turkissa emme saaneet oppia parhaalla mahdollisella tavalla. Mutta Ferrarin ja McLarenin kaltaisilla talleilla on myös ollut vastaavat tapauksensa. Nämä tallit tietävät kuinka raskasta se on, kun on vastoinkäymisiä. Meidän pitää olla yhtenäisiä ja jatkaa matkaa, Webber lausui.

Webber myöntää, että Red Bull olisi voinut hoitaa sunnuntain kisan tapahtumat paremmin.

- Tallin, kuljettajien ja kaikkien meidän pitää oppia, miten tällaiset tilanteet ehkä käsitellään paremmin tulevaisuudessa.