Hytösen lapset syntyvät isojen pelien aikaan

Perjantain Valko-Venäjä –ottelussa Suomen kolmosketjua johtanut, ja ottelun parhaana suomalaispelaajana palkittu JYP-kapteeni J-P Hytönen karisti lauantaiaamuna hetkeksi Kölnin tomut jaloistaan. Syy oli se merkittävin mahdollinen, lapsen syntymä.

Hytösen perheeseen syntyi keskiviikkona toinen tyttö, joten kaksivuotias Lida sai nyt leikkikaverin. Hytönen palaa pikaiselta isyyslomaltaan Kölniin sunnuntaina ja ehtinee jo iltapäiväksi leijonien harjoituksiin.

-Meillä oli tänään vapaapäivä, joten oli helppo laskea mies matkaan. Nämä ovat elämässä sen verran isoja asioita, että ne ajavat jääkiekon edelle, päävalmentaja Jukka Jalonen sanoi.

Jalonen uskoi, että kisakaupunkiin palaa entistä enemmän virtaa puhkuva Hytönen.

-Hei, kaveri näkee ensimmäistä kertaa vastasyntyneen lapsensa. Jos ei siitä saa positiivista energiaa, niin mistä sitten, Jalonen kysyi.

Hytösen perheen lapset tuppaavat näköjään syntymään isojen pelien tuntumassa. Kaksi vuotta sitten Hytönen ehti hädin tuskin käydä suihkussa Tapparaa vastaan pelatun ratkaisevan puolivälieräottelun jälkeen, kun miestä jo vietiin Riikka-vaimon tueksi synnytysosastolle. JYP hävisi silloin kuudennen puolivälierän maalein 2-6 ja Tappara marssi välieriin voitoin 4-2.

Tappiosta huolimatta JYP-kipparin hymy oli tuona maaliskuisena perjantai-iltana leveä.

Leijonissa pikainen isyysloma kesken MM-turnauksen ei ole ennenkuulumatonta. Puolustaja Pekka Saravo pistäytyi katsomassa juuri maailmaan tullutta jälkikasvuaan kolme vuotta sitten kesken Moskovan MM-turnauksen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.