Ilmaista lätkäherkkua luvassa: Veikkaus näyttää kaikki jääkiekon MM-kisaottelut ilmaiseksi netissä

Jääkiekon MM-kisat alkavat Slovakiassa perjantaina 10. toukokuuta. Veikkaus tiedotti keskiviikkona, että VeikkausTV näyttää kisojen kaikki ottelut netissä Veikkauksen asiakkaille suorina lähetyksinä ja ilmaiseksi.

– Kisojen kaikki ottelut näkyvät Suomessa maksullisesta CMore -palvelusta, mutta Veikkauksella on oikeudet näyttää pelit ilmaiseksi VeikkausTV:ssä, jonka kuva on optimoitu kannettavien laitteiden käyttöön, kertoo liiketoimintapäällikkö Juha-Matti Mäkilä.

VeikkausTV on asiakasetu Veikkauksen asiakkaille. Pelit nähdäkseen asiakkaalla tulee olla Veikkauksen verkkopalvelutunnukset ja vähintään yksi sentti rahaa talletettuna pelitilillä.

Lue myös: Vedonlyöntiyhtiöt näyttävät jääkiekon MM-kisalähetykset ilmaiseksi, näin kommentoi MTV: "Ei kokemuksena verrattavissa"
 

Ulkomainen peliyhtiö NordicBet tiedotti jo aiemmin, että myös sen sivustolle rekisteröityneet asiakkaat voivat katsoa turnauksen kaikki 64 ottelua maksutta NordicBetin Live stream -palvelusta. Palvelua voi katsoa esimerkiksi matkapuhelimelta, tabletilta tai läppäriltä. NordicBet kertoo, että palvelu on optimoitu erityisesti mobiilikäyttöön. Lähetystä ei ole mahdollista saada koko näytölle tietokoneella tekijänoikeussyistä.

MM-kisojen tv-oikeudet omistava MTV Oy näyttää Leijonien ottelut maksuttomalla kanavalla. Maksuttomilta kanavilta näkyvät myös välierät, pronssiottelu sekä finaali.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Vedonlyöntiyhtiöt näyttävät jääkiekon MM-kisalähetykset ilmaiseksi, näin kommentoi MTV: "Ei kokemuksena verrattavissa"

Hyviä uutisia jääkiekon ystäville: Kaikki MM-kisojen pelit voi katsoa ilmaisesta verkkopalvelusta