Ilmaista lätkäherkkua luvassa: Veikkaus näyttää kaikki jääkiekon MM-kisaottelut ilmaiseksi netissä

Jääkiekon MM-kisat alkavat Slovakiassa perjantaina 10. toukokuuta. Veikkaus tiedotti keskiviikkona, että VeikkausTV näyttää kisojen kaikki ottelut netissä Veikkauksen asiakkaille suorina lähetyksinä ja ilmaiseksi.

– Kisojen kaikki ottelut näkyvät Suomessa maksullisesta CMore -palvelusta, mutta Veikkauksella on oikeudet näyttää pelit ilmaiseksi VeikkausTV:ssä, jonka kuva on optimoitu kannettavien laitteiden käyttöön, kertoo liiketoimintapäällikkö Juha-Matti Mäkilä.

VeikkausTV on asiakasetu Veikkauksen asiakkaille. Pelit nähdäkseen asiakkaalla tulee olla Veikkauksen verkkopalvelutunnukset ja vähintään yksi sentti rahaa talletettuna pelitilillä.

Lue myös: Vedonlyöntiyhtiöt näyttävät jääkiekon MM-kisalähetykset ilmaiseksi, näin kommentoi MTV: "Ei kokemuksena verrattavissa"
 

Ulkomainen peliyhtiö NordicBet tiedotti jo aiemmin, että myös sen sivustolle rekisteröityneet asiakkaat voivat katsoa turnauksen kaikki 64 ottelua maksutta NordicBetin Live stream -palvelusta. Palvelua voi katsoa esimerkiksi matkapuhelimelta, tabletilta tai läppäriltä. NordicBet kertoo, että palvelu on optimoitu erityisesti mobiilikäyttöön. Lähetystä ei ole mahdollista saada koko näytölle tietokoneella tekijänoikeussyistä.

MM-kisojen tv-oikeudet omistava MTV Oy näyttää Leijonien ottelut maksuttomalla kanavalla. Maksuttomilta kanavilta näkyvät myös välierät, pronssiottelu sekä finaali.

Vedonlyöntiyhtiöt näyttävät jääkiekon MM-kisalähetykset ilmaiseksi, näin kommentoi MTV: "Ei kokemuksena verrattavissa"

Hyviä uutisia jääkiekon ystäville: Kaikki MM-kisojen pelit voi katsoa ilmaisesta verkkopalvelusta