Itseään ruoskinut Puljujärvi lupasi: Pistetään mies kuntoon ensi kaudeksi

Nuori hyökkääjä Jesse Puljujärvi saapui jääkiekon MM-turnaukseen isoin odotuksin, mutta kisat päättyivät hänen osaltaan pettymykseen. Lahjakkaan Puljujärven piti kuulua Leijonien kantaviin voimiin, mutta toisin kävi.

– Eihän se turnaus minulta hääppöinen ollut, jos on 0+0 tehopistettä, Puljujärvi pelkisti.

Puljujärven rooli jäi MM-turnauksen alussa hieman epäselväksi. Nuorta miestä pomputeltiin pelaavan kokoonpanon ja vilttiketjun välillä, eivätkä turnauksen loppuvaiheetkaan tuoneet oikeastaan parannusta Puljujärven tilanteeseen.

MM-kisat olivat kuin pienoismalli hänen ensimmäisestä kaudestaan Pohjois-Amerikassa, johon kuului katsomokomennuksia ja lopulta siirto Edmonton Oilersin farmijoukkueeseen.

– Pystyin kuitenkin pelaamaan täällä MM-kisoissa ihan ok, mutta tulosta ei silti tullut. Ehkä pelini meni parempaan suuntaan, mutta ei se nyt hääviä ollut kuitenkaan, Puljujärvi tuumi.

Ennen MM-turnausta Puljujärvi sanoi olevansa kunnossa ja kertoi saaneensa lisää terävyyttä otteisiinsa tämän kauden aikana. MM-jäillä vaikutti kuitenkin ajoittain siltä, että hän olisi jopa taantunut ensimmäisen Pohjois-Amerikan kautensa aikana. Puljujärvi ei päässyt irtautumaan puolustajista odotetulla tavalla.

– Lisää voimaa ja nopeutta tarvitaan, että pääsee pakeista ohi, Puljujärvi myönsi MM-pronssiottelun jälkeen.

 – Ihan ensiksi pitää kuitenkin levätä kunnolla. Tämä on ollut pitkä ja rankka kausi. Sen jälkeen aletaan treenaamaan ja pistetään mies kuntoon ensi kaudeksi, hän jatkoi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.