Itseään ruoskinut Puljujärvi lupasi: Pistetään mies kuntoon ensi kaudeksi

Nuori hyökkääjä Jesse Puljujärvi saapui jääkiekon MM-turnaukseen isoin odotuksin, mutta kisat päättyivät hänen osaltaan pettymykseen. Lahjakkaan Puljujärven piti kuulua Leijonien kantaviin voimiin, mutta toisin kävi.

– Eihän se turnaus minulta hääppöinen ollut, jos on 0+0 tehopistettä, Puljujärvi pelkisti.

Puljujärven rooli jäi MM-turnauksen alussa hieman epäselväksi. Nuorta miestä pomputeltiin pelaavan kokoonpanon ja vilttiketjun välillä, eivätkä turnauksen loppuvaiheetkaan tuoneet oikeastaan parannusta Puljujärven tilanteeseen.

MM-kisat olivat kuin pienoismalli hänen ensimmäisestä kaudestaan Pohjois-Amerikassa, johon kuului katsomokomennuksia ja lopulta siirto Edmonton Oilersin farmijoukkueeseen.

– Pystyin kuitenkin pelaamaan täällä MM-kisoissa ihan ok, mutta tulosta ei silti tullut. Ehkä pelini meni parempaan suuntaan, mutta ei se nyt hääviä ollut kuitenkaan, Puljujärvi tuumi.

Ennen MM-turnausta Puljujärvi sanoi olevansa kunnossa ja kertoi saaneensa lisää terävyyttä otteisiinsa tämän kauden aikana. MM-jäillä vaikutti kuitenkin ajoittain siltä, että hän olisi jopa taantunut ensimmäisen Pohjois-Amerikan kautensa aikana. Puljujärvi ei päässyt irtautumaan puolustajista odotetulla tavalla.

– Lisää voimaa ja nopeutta tarvitaan, että pääsee pakeista ohi, Puljujärvi myönsi MM-pronssiottelun jälkeen.

 – Ihan ensiksi pitää kuitenkin levätä kunnolla. Tämä on ollut pitkä ja rankka kausi. Sen jälkeen aletaan treenaamaan ja pistetään mies kuntoon ensi kaudeksi, hän jatkoi.