Kaksoset Ruotsin mestaruuden tae? - "Viimeksikin oli"

Näinkö helppoa se on? Ruotsin edellisen mestaruuden takasivat Sedinit, onko nyt Lundqvistien vuoro?

Ruotsin päävalmentaja Rikard Grönborg näki voittoisan Suomi-välierän jälkeen hyviä ennusmerkkejä MM-finaalin suhteen. Nimivahva Ruotsi hyökkää vähintään yhtä väkevän Kanadan kimppuun sunnuntai-iltana kello 21.45.

- Viimeksi kun voitimme maailmanmestaruuden, meillä oli kaksoisveljet mukana. Miksipä emme voittaisi tälläkin kertaa, Grönborg sanoi viitaten Tre Kronorin 2013 kotikisoihin, jolloin Sedinin veljekset Henrik ja Daniel mestaroivat pokaalin ruotsalaisille.

Grönborg toimi mestarijoukkueen kakkosvalmentajana.

Nyt mukana ovat Lundqvistin kaksoset Henrik ja Joel, joista ensin mainittu liittyi MM-ryhmään nimenomaan veljensä houkuttelemana New York Rangersin pudottua Stanley cupin pudotuspeleistä.

- Henrik on kenties maailman paras maalivahti ja Joel todellinen johtajatyyppi, Grönborg kehui veräjänvartijaansa ja kapteeniaan.

Neljän vuoden takaisen mestaruuden jälkeen Ruotsi ei ole finaaliin asti selvinnytkään. Välierässä joukkue sai mukaan vielä yhden tärkeän aseen.

- Alivoima on ollut koko turnauksen erinomaista, nyt saatiin onneksi ylivoimakin pyörimään, Grönborg myhäili kahteen ylivoimamaaliin viitaten.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.