Keuruun kova kiekkopäivä: KeuPa nousi ja Palola pommitti

Torstain 22. toukokuuta armon vuonna 2014 voinee lyödä historian kirjoihin melko merkittävänä keuruulaisena urheilupäivänä. Iltapäivällä Jääkiekkoliitto myönsi Mestis-lisenssin haudan partaalta Suomi-sarjan voittajaksi kavunneelle KeuPa HT:lle ja illalla seuran kasvatti Olli Palola takoi Leijonien elintärkeän 1-0 -osuman 3-2 -voittoon päättyneessä puolivälierässä Kanadaa vastaan.

- Päivällä kuulin, että KeuPa nousi ja sain kyllä lisävirtaa siitä. Hieno päivä, KeuPa mestikseen ja Suomi MM-välieriin, Palola ilakoi.

- Maali tuli kieltämättä hyvään saumaan. Oma paikka ylivoimassa oli tuttu, tuossa olen pelannut Tapparassakin koko kauden, B-pisteen kaarelta ylänurkkaan kiekon toimittanut Palola kertoi.

Turnauksen kolmannen maalinsa viimeistellyt hyökkääjä myönsi, että voiton jälkeen pintaan nousi pieni ähäkutti-fiilis. Tai kuten kapteeni Olli Jokinen asian ilmaisee, lällällällällieru.

- Kieltämättä, kieltämättä. Aika paljon on kaikenlaista arvostelua tullut. Riittää kun Facebookin aukaisee, niin kyllä sieltä näkee, miten Suomi on pelannut. Mutta nyt se on mukava avata, kun on ääni muuttunut kellossa, Palola tuumasi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.