Leijonien keltanokka antoi satikutia - "Ei saa lähteä keulimaan"

Voitto lämmitti, mutta Julius Honka ei ollut täysin tyytyväinen MM-debyyttiin.

JYPin junioreiden maailmalle jalostama Diskos-kasvatti Julius Honka ei ollut MM-kisojen debyyttiotteluun Valko-Venäjää vastaan täysin tyytyväinen. 3-2 -lukemat toki lämmittivät, mutta hampaankoloonkin jäi.

- Tärkeä voitto, mutta peli poukkoili vähän ylös ja alas. Jatkossa meidän pitää löytää parempi balanssi, Dallas Starsin puolustaja linjasi.

Honka myönsi, että peli karkasi toisessa eräs käsistä. Ensimmäisen erän suorastaan jyräävä peliote hiipui.

- Sen kanssa pitää olla tarkkana, ettei meillä lähde joukkueena keulimaan. Ote vähän herpaantui, mutta hyvin me puolustettiin ne lopussa pois, Honka arvioi.

- Tämä oli aika hyvä opetuskin meille. Oleellista on nyt se, että otetaan tästä opiksi ja ollaan seuraavassa pelissä parempia, hän lisäsi.

Ottelun yleisömääräksi ilmoitettiin 5078 katsojaa, mutta moiselle lukemalle nauravat naurismaan aidatkin. 15 000 katsojaa vetävässä Accor Hotels Arenassa lienee ollut paikalla noin 3 000 silmäparia. Suomalaisfanit jaksoivat kyllä pitää mekkalaa, vaikka Ranskan pääsääntöisesti liberaali alkoholipolitiikka ei lätkämatseissa kurkkuja kostutakaan.

Honka suhtautui tyhjyyttään kumisseeseen halliin ammattimiehen viileydellä.

- Nämä kisapelit ovat joskus tällaisia, mutta meidän pitää hoitaa omat hommat mahdollisimman hyvin joka tapauksessa. Ei siihen vaikuta se, paljonko katsomossa on väkeä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.