Osala pelaa, mutta ketkä huilaavat?

Voimahyökkääjä Oskar Osala pääsee huomenna leijonien pelaavaan kokoonpanoon. Kolme ottelua katsomossa istunut Osala puhkuu pelihaluja.

-MM-kisat on ollut unelma pikkupojasta lähtien. Nälkä kasvaa katsomossa istuessa, vaikka toisaalta oli ihan hyväkin nähdä, miten täällä pelataan, Osala pohti.

194-senttinen ja 102-kiloinen vaasalaisroikale lupaa tuoda joukkueeseen sitä, mitä noilla raameilla on lupa odottaakin.

-Röyhkeyttä maalineduspelaamiseen, vastustajan pakeille painetta ärhäkällä karvaamisella ja taklauksia aina kun on paikka, Osala lupasi.

Keskiviikon USA-ottelussa leijonilla oli pöytäkirjassa seitsemän puolustajaa ja 12 hyökkääjää. Alkusarjaan leimatuista pelaajista Riku Hahl joutui huilaamaan kuumeen vuoksi. Kokoonpanoon saa kuitenkin nimetä MM-kisoissa 20 kenttäpelaajaa, joten jos Hahl on mukana, vain yksi USA-ottelussa pelannut hyökkääjä putoaa rivistä kokonaan pois.

Päävalmentaja Jukka Jalonen ei kertonut, kenen hyökkääjän osa on istua katsomossa perjantaina. Sen hän vahvisti, että puolustukseen ei ole tulossa muutoksia, joten Juuso Hietasta ei kokoonpanossa nähdä.

-Olipa huilivuorossa kuka tahansa, hän ei huilaa sen takia, että olisi pelannut huonosti, Jalonen korosti.

Todennäköisesti pelaavasta kokoonpanosta putoaa pois mailavirtuoosi Jori Lehterä. Lehterän kaltaisen pelaajan pitäisi mahtua joukkueessa kahteen ensimmäiseen ketjuun, jotta miehestä saisi parasta irti. USA:ta vastaan Lehterä pelasi nelosketjussa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Rinne maaliin, mutta miksi?