Puljujärvi nousee Kemppaisen ketjuun – muut muutokset hämärän peitossa

Jesse Puljujärven mukaan eilinen nöyryytys on jo käsitelty. Puolustaja Joonas Järvisen kisapassi leimattiin.

Kesken eilisen Ranska-pelin irti päästetty Jesse Puljujärvi pääsee vihdoin MM-Pariisissa irti ottelun alusta alkaen. Puljujärvi pelaa Ranska-ottelun parhaan suomalaissentterin Joonas Kemppaisen ketjussa, jossa toista laitaa hoitelee Mika Pyörälä.

- Hyviä poikia, Kärpistä tuttuja, eilen 19 vuotta täyttänyt Puljujärvi luonnehti 35-vuotiasta Pyörälää ja 29-vuotiasta Kemppaista.

Puljujärven mukaan eilinen nöyryytys on jo käsitelty.

- Se oli vain yksi tappio, ei tässä mitään hätää ole. Mukava päästä pellaamaan, hän huikkasi.

Päävalmentaja Lauri Marjamäkeä ei aamujäiden jälkeen median edessä näkynyt. Kakkosvalmentaja Mikko Manner pistäytyi, mutta Puljujärven lipsauttaman muutoksen ohella muista vaihdoksista ei hiiskuttu. Ranskaa vastaan Kemppaisen ketjun toisella laidalla aloitti Juhamatti Aaltonen, mutta Aaltosen pelaamisesta tai pelaamattomuudesta ei ole tietoa.

- Jotain pieniä muutoksia tulee, mutta emme kerro niistä vielä. Sellainen on linjaus. Myöskään pelaavaa maalivahtia ei vielä paljasteta, Manner ilmoitti.

Vapaaehtoisella aamujäällä kävi ainoastaan kourallinen pelaajia sekä maalivahdeista Harri Säteri ja Joni Ortio. Hetki aamujäiden jälkeen Jääkiekkoliitto tiedotti, että puolustaja Joonas Järvisen kisapassi on leimattu. Tämä tarkoittanee sitä, ettei Valko-Venäjä -ottelussa loukkaantunut kapteeni Lasse Kukkonen ole ainakaan hetkeen pelikuntoinen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Puljujärvi piti pelipaikkansa Tshekki-peliin – "Työmäärä tappiin"

Leijonien hyökkäysketjuihin muutoksia – Rantanen ykkösnyrkkiin