Selänne toivotti Saku Koivun tervetulleeksi

Suomen MM-jääkiekkojoukkueen seuratuin pelaaja Teemu Selänne saa huomioarvossa mitattuna kovan haastajan, kun Saku Koivu liittyy Leijoniin. Selänne toivottaa vanhan ketjukaverinsa tervetulleeksi avosylin.

- Olen tosi iloinen, että Saku tulee. Koko joukkue on siitä innoissaan, Selänne tiivisti.

Jalkavamman takia NHL-runkosarjan lopusta ja pudotuspelien alusta osan otteluista väliin jättäneelle Koivulle ei jää paljon aikaa tehdä surutyötä Montrealin karsiutumisesta.

- Kausi on ollut Sakulla pitkä. Hänellä olisi ollut täysi oikeus sanoa MM-kisoille ei, Selänne muistutti.

Moni kiekkojännäri näkisi mielellään veljeksistä vanhemman Koivun ja Selänteen pelaavan samassa MM-ketjussa. Kaksikosta on arvokisoissa tullut ratkaisuihin kykenevä dynaaminen duo.

- Jos katsotaan historiaa, minkälaisia kokemuksia meillä on Sakun kanssa yhdessä pelaamisesta, homma on sujunut tosi hienosti.

Selänne ei vaivaa päätään, mille pelipaikalle Koivu MM-kaukalossa laitetaan.

- Se on valmentajien ongelma. Siitähän heille palkka maksetaan.

- Olen iloinen, jos saan pelata Sakun kanssa. Jos en, täällä on kyllä hyviä pelimiehiä samaan kentälliseen.

Selänne on pelannut kaksi ensimmäistä MM-peliä Olli Jokisen johtaman hyökkäysketjun oikealla laidalla. NHL:n Floridassa pelaavat Jokinen ja toinen laitamies Ville Peltonen ovat vanhoja ketjukavereita ennestään, mutta Selänteen räjähtävä lähtönopeus ei tule täysin hyödynnettyä Jokisen ketjussa.

- Olli ja Saku ovat keskushyökkääjinä ihan erilaisia. Saku on enemmän perinteinen pelintekijä, Olli taas rakentaa itselleen mielellään maalipaikkoja, Selänne vertasi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Jarkko Immonen väistyi Saku Koivun tieltä