Tuleeko Lehterä, pelaako Kukkonen? - "Uskon, että tänään selviää jotain"

Jori Lehterän saapuminen tai saapumatta jättäminen Pariisiin on yhä kysymysmerkki.

Leijonalaumalla on yhden kenttäpelaajan kisapassi leimaamatta. St. Louis putosi Stanley cupin pudotuspeleistä kaksi päivää sitten, mutta hyökkääjä Jori Lehterän saapuminen tai saapumatta jättäminen Pariisiin on yhä kysymysmerkki.

Kolmannen NHL-kautensa pelanneen Lehterän kausi oli nihkeä ja hän putosi välillä pelaavan kokoonpanon ulkopuolellekin. Runkosarjassa syntyi 64 ottelussa 7+15=22 pistettä ja kahdeksassa pudotuspelissä 1+3.

- Ilmoitetaan Lehterän tilanteesta sitten, kun on jotain ilmoitettavaa. Uskon, että tänään selviää jotain, maajoukkueen GM Jere Lehtinen sanoi tiistaina iltapäivällä.

Avausottelussa Valko-Venäjää vastaan loukkaantunut kapteeni Lasse Kukkonen palaa huomenna kisakaupunkiin. Kukkosen loukkaantumisen laadusta ei ole kerrottu, mutta tiettävästi kyse on sormivammasta. Lehtinen uskoi, että 35-vuotias puolustaja nähdään vielä kaukalossa näissä karkeloissa.

- Huomenna katsotaan, mikä on Lassen tilanne. Lähtökohtaisesti mennään sillä, että hän pelaa vielä. Voi olla, että pelaa jo huomenna, mutta en osaa sanoa, Lehtinen pyöritteli.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.