Eero Markkanen ehtii ehkä velipoikaa katsomaan rapakon taakse 

Jyväskyläläisveljekset ovat päivittäin yhteyksissä.

Jalkapallomaajoukkueen hyökkääjä Eero Markkanen on päivittäin kontaktissa veljensä, NBA-koripalloliigassa uransa pian aloittavan Lauri Markkasen kanssa. Lauri on selkävaivan takia sivussa seuransa Chicago Bullsin kahdesta ensimmäisestä harjoituspelistä, mutta lauantain vastaisena yönä suomalainen saatetaan nähdä Bullsin kohdatessa treenikautensa kolmannessa pelissä Milwaukeen.

Eero Markkanen ei ole erityisen huolissaan velipojan kunnosta. Rankka kesä näkyy, mutta pakkohuili on nyt ehkä hyvästä.

– Kova kesä takana hänellä. Kovaa treeniä, EM-kisat ja sitten suoraan Chicagoon. Kova treeni ja pelaaminen alkoi tuntua, kun ei ollut kuin muutama päivä taukoa koko aikana. Nyt on hyvä huilata pari päivää, saada vähän hoitoa ja sitten tulla entistä parempana takaisin, isoveli mietti jalkapallomaajoukkueen virittäytyessä perjantain Kroatia-peliin.

Saksan kakkosliigan Dresdenin riveissä olevan Markkasen toiveissa on päästä seuraamaan veljensä otteita tämän tulokaskaudella, vaikka ammattilaisurheilijan aikataulut ovatkin tiukat. Niin vanhalla kuin uudellakin mantereella.

– Se on mahdollista. Jos vaikka (2. Bundesliigan) joulutauolla, tai sitten kauden jälkeen. Toivottavasti onnistuu, katsotaan miten aikataulut saa sumplittua.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.