Eero Markkasella jo uusi seura tiedossa – "Olihan tämä vähän outo kuvio"

Jalkapallomaailman kuviot ovat joskus hieman erikoiset. Saksalainen Dynamo Dresden lainasi syksyllä JJK-kasvatti Eero Markkasen tukholmalaisesta AIK:sta antaakseen tälle syyskaudella yhteensä 49 minuuttia peliaikaa. Nyt Markkasen ja Dynamo Dresdenin tiet eroavat. Osapuolet sopivat pelaajasopimuksen purkamisesta lopulta yhteisymmärryksessä.

– Joulukuun aikana tein päätöksen, etten halua seurassa jatkaa ja ilmoitin sen seuralle. Lopulta tilanne meni helposti, tai ei ehkä helposti, mutta ainakin yhteisymmärryksessä, Markkanen kertoi puhelimitse Keskisuomalaiselle.

– Uusi seura on jo tiedossa, mutta sitä en voi tässä vaiheessa vielä paljastaa, maanantaina lääkärintarkastukseen menevä Markkanen lisäsi.

Hieman dramatiikkaa Markkasen lähdössä ehti olla. Dynamo syytti Markkasta sopimuksen rikkomisesta, kun hän ei ilmestynyt seuran leirille Espanjaan ja uhkasi jossain vaiheessa Markkasta jopa oikeustoimilla.

– Mulla oli Suomesta palattaessa lento myöhässä ja missasin lähdön Espanjaan. Sitten en oikein saanut vastausta siihen, miten toimia eli että menenkö sinne leirille perässä, Markkanen selvitti.

Pitkä hyökkääjä myöntää, että tässä kohdassa hän menetteli heikosti.

– Toki se antaa vähän huonon kuvan mun toiminnasta, etten ehtinyt leirille, vaikka siinä vähän muuttujiakin olikin. Se on tietenkin vähän epäammattimaista ja otan siitä vastuun, Markkanen totesi.

Lopulta Markkanen jättää Dresdenin taakseen ilmeisen huojentuneena.

– Olihan tämä vähän silleen outo kuvio, mutta matka jatkuu.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .