Eremenkon seuralle uusi valmentaja

Suomen jalkapallomaajoukkueen keskikenttämiehen Roman Eremenkon venäläisseura Rubin Kazan on palkannut uuden päävalmentajan. Venäjän liigassa 11:ntenä olevan seuran ottaa käskytettäväkseen Rinat Biljaletdinov.

Kazan erotti seuraa peräti 12 vuotta valmentaneen Kurban Berdijevin 20. joulukuuta. Seuran esitykset Venäjän liigassa ovat olleet vaisuja, mutta Eurooppa-liigassa se ei ole hävinnyt kertaakaan.

Biljaletdinov, 56, on aiemmin toiminut Moskovan Lokomotivin väliaikaisluotsina sekä Venäjän B-maajoukkueen apuvalmentajana. Hänen mukaansa Kazanin ei ole juurikaan syytä muuttaa pelitapaansa.

- Monen mielestä Rubin on liian puolustava. Puolustuksen on kuitenkin mielestäni toimittava, on parempi voittaa pelejä 1-0 kuin 5-4, tuore päävalmentaja summasi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Jalkapallo

Kommentti: Nyt jännitetään enää, minne matkataan ihailemaan Kanervan miehistön kukintoa

Hollanti palaa jalkapallon arvokisoihin – myös Saksa, Kroatia ja Itävalta varmistivat EM-kisapaikkansa

Huuhkajat juhli EM-paikkaansa yöhön saakka, aamutreenit pidettiin silti säntillisesti – "Pikku happihyppely tuli tarpeeseen"

Kommentti: Melkein kuopatusta jalkapallounelmasta tuli vihdoin totta

"Saitte koko Suomen kananlihalle!!!" Huuhkajien historiallinen voitto herkisti monet – noteerattiin laajasti myös kansainvälisessä mediassa

Markku Kanervan katse kääntyi nopeasti tulevaan – Huuhkajat päättää EM-karsintaurakkansa maanantaina Kreikassa

Mitä nyt, Suomi-futis – osataanko syntynyt buumi hyödyntää? "On silkkaa tyhmyyttä, jos seurat eivät tässä kohtaa uskalla satsata markkinointiin ja viestintään"

"Historian tekijät! He tekivät sen!" – Huuhkajille satoi onnitteluita ympäri Eurooppaa

Tästä alkaa seitsemän kuukauden odotus kohti historiallista EM-turnausta – marraskuun lopun lohkoarvonnassa selviää, missä kaupungeissa Huuhkajat pelaa

Ruotsi selvisi Huuhkajien seuraksi EM-kisoihin – kuudes perättäinen EM-paikka ratkesi vakuuttavalla vierasvoitolla

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.