FCV ei saanut palkintoa kovasta työstä – "Maalinteko oli taas akilleen kantapää"

0 FCV

2 SJK Akatemia

Jalkapallon Kakkosen C-lohkon kärjessä puhtaalla pelillä jyräävä SJK Akatemia ei saanut tahraa kilpeensä Vaajakoskeltakaan. FC Vaajakoski joutui antautumaan jo yhdeksännen peräkkäisen voiton napanneille seinäjokisille 0–2 (0–1).

– Yritys oli kova, mutta emme saaneet palkintoa työnteosta. Teimme hurjasti töitä, taistelimme ja tappelimme, emmekä antaneet kentällä mitään ilmaiseksi, mutta maalinteko oli taas akilleen kantapää, kommentoi FCV:n päävalmentaja Mika Järvinen.

– Maalipaikat ottelussa olilvat aika tasan, muta vastustaja rokotti tehokkaammin.

Avausmaalin vieraille iski Jyri Kiuru 36. minuutilla.

– Hölmöilimme sivurajaheitosta pallonmenestyksen laidalla ja vastustaja pääsi laukomaan takaylänurkkaan ohi maalissa debytoineen Pyry Frimanin, Järvinen harmitteli.

FCV:n ykkösvahti Ville Viljala on loukkaantunut, mutta Friman täytti hänen saappaansa miehekkäästi.

– Maalivahtiin emme kaatuneet. Kaverilla oli viime kaudelta vyöllään viisi Kolmosen ottelua, mutta hän pelasi ennakkoluulottomasti.

SJK:n toinen osuma 63. minuutilla oli pieni onnenkantamoinen.

– Minuutti aikaisemmin SJK putsasi pallon omalta maaliviivalta. Sitten oltiin toisessa päässä, meidän kaveri blokkasi pallon, joka pomppasi onnekkaasti maalin takakulmalle. Siellä sattui olemaan SJK:n mies, Järvinen kuvaili Kuutti Matilan tekemää täysosumaa.

FCV:n kausi jatkuu jo lauantaina. Se saa vieraakseen takanaan sarjan seitsemäntenä vaanivan oululaisen Herculeksen.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .