Giggs kehuu hollantilaisvalmentajan vaatimustasoa

Manchester Unitedin apuvalmentaja ja pelaajalegenda Ryan Giggs on ihastunut joukkueen uuden päävalmentajan Louis van Gaalin toimintaan. Torstaina van Gaal johti ensimmäisessä ottelussaan joukkueen 7-0-voittoon Los Angeles Galaxya vastaan, ja hänellä on ollut hyvä ote joukkueesta myös harjoituksissa.

Giggsin mielestä van Gaalin otteissa on samanlaista varmuutta kuin joukkuetta 23 kauden ajan valmentaneella Alex Fergusonilla.

- Molemmilla on karismaa, joka perustuu heidän menestykseensä. Heidän vaatimustasonsa on poikkeuksellisen korkea, ja he odottavat pelaajien reagoivan heidän jokaiseen viestiinsä, Giggs vertaili kahta valmentajavelhoa joukkueen valmennuskeskuksessa Pasadenassa Kaliforniassa.

Van Gaal johti kesän MM-turnauksessa Hollannin kolmanneksi. Seurajoukkueissa hän on saavuttanut liigamestaruudet kolmessa liigassa ja neljässä eri seurassa, Ajaxissa, Alkmaarissa, Barcelonassa ja Bayern Münchenissä. Giggs uskoo, että mestaruudet ovat tulleet suurelta osin van Gaalin uutteruuden ja pikkutarkkuuden ansiosta.

- Hän haluaa, että harjoitukset menevät täsmälleen oikein ensimmäisestä minuutista viimeiseen, ja hän antaa loistavaa palautetta pelaajille.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.