HJK tyrmäsi Bangor Cityn kotonaan

HJK selkäsaunotti walesilaisen Bangor Cityn jalkapallon Mestareiden liigan maaliennätyksellä kotipelissään 10-0 (2-0) ja jatkoi yhteistuloksella 13-0 kolmannelle karsintakierrokselle. Seuraava vastus on kroatialainen Dinamo Zagreb.

Klubi hallitsi isännöimäänsä mittelöä suvereenisti nopeutensa turvin. Maalipaikkoja se loi puolisen tusinaa, ennen kuin Alexander Ring ja Berat Sadik iskivät osuman mieheen taukovihellyksen edellä.

- Joukkue pursusi peli-iloa ja oikeaa asennetta. Alusta saakka saimme vastaiskuja ja kun saimme yksi, kaksi maalia peli vapautui, HJK:n päävalmentaja Antti Muurinen kertoi.

HJK:n vastus euro-otteluissa kovenee huomattavasti, kun vastaan asettuu jo ensi viikon keskiviikkona Helsingissä Dinamo Zagreb. Bangorilla ei ollut käytännössä mahdollisuuksia sitä selvästi joka osa-alueella etevämmän suomalaisjoukkueen myllytyksessä.

Kotimaan liigaotteluiden kera HJK on nyt toukokuun lopusta lähtien voittanut kaikki pelaamansa 12 ottelua peräkkäin. Kotikentällään Klubi on voittanut kaikki kauden pelinsä, joten odotukset Zagreb-taiston ensimmäiseen osaan ovat lupaavat.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.