HJK:n Pirisen unelmavapari kaatoi VPS:n– HJK-fanit ja banderollit uupuivat katsomosta

Mestaruutensa jo kierroksia sitten varmistanut HJK otti jalkapalloliigassa 1–0-voiton keskikastin VPS:stä. Maalista vastasi HJK-uran ensimmäisellään Juha Pirinen, joka laukoi vapaapotkun noin 20 metristä maalivahti Samu Volotisen ulottumattomiin ylänurkkaan.

–  Hieno ja tarkka veto. Vapari oli aika keskeltä, veskari ei varmasti näe kummalle puolelle veto lähtee – vaikea hänelle, HJK:n valmentaja Mika Lehkosuo myhäili.

VPS on hakenut voittoa HJK:n kentältä nyt 28 kertaa ja onnistunut kaappaamaan pisteet matkaansa vain kerran. Sunnuntaina vaasalaiset saivat aikaiseksi muutamia vaarallisia viimeistelypaikkoja, mutta Klubin maalivahti Maksim Rudakov selvisi puolustajien avulla urakastaan vastaiskuitta.

–  Pelisuunnitelma toimi, mutta ei riittävän hyvin, kun hävittiin, VPS:n valmentaja Petri Vuorinen summasi.

Silmiinpistävänä Töölön jalkapallostadionilla näkyi, että eteläpäädyn lehterit loistivat tyhjyyttään. Syyksi HJK:n fanien ja banderollien sekä rumpu- että megafonimiehen poissaoloon tai pikemminkin lapselliseen vastaprotestiin arveltiin sitä, että Klubi aiheellisesti rankaisi porttikielloilla yksittäisiä henkilöitä Honka-HJK-pelin jälkeisestä häiriökäyttäytymisestä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.