Haka katkaisi tappioputken uudella asenteella

Jalkapalloliigassa häntäpäähän valunut Valkeakosken Haka katkaisi neljän ottelun mittaisen tappioputkensa, kun Honka kaatui kotikentällä 2-1 (0-1).

Haka käänsi ottelun edukseen toisen puoliajan tehohetkellään. Hongan verkko soi kahdesti vajaassa neljässä minuutissa erikoistilanteiden jälkimainingeista.

Kotijoukkueen voittomaalin ampui vaihtomies Obi Metzger, ja tasoitusmaalista vastasi liigauransa avausmaalin kaukaa iskenyt Lassi Luoto.

- Olin todella vihainen joukkueelle, kun hävisimme tällaisen ottelun, jossa olimme parempia niin kenttäpelissä kuin maalintekopaikkojen luomisessa, Hongan päävalmentaja Mika Lehkosuo totesi.

Toisella puoliajalla Hongan Tomi Petresculla oli tilaisuus lähes sinetöidä vierasvoitto, mutta laukaus kilahti avopaikasta tolppaan 1-0-tilanteessa.

- Olimme tänään todella tehokkaita. Aiempia otteluita parempi asenteemme oli ehkä se juttu, joka käänsi ottelun meidän eduksemme, Hakan päävalmentaja Sami Ristilä arvioi.

Hakan joukkue aloitti voiton jälkeen viikon loman. Seuraavan liigaottelun valkeakoskelaiset pelaavat 16. kesäkuuta, kun Haka kohtaa VPS:n.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.