Honka ja Haka tasapeliin Espoossa

Honka piti Hakan takanaan jalkapalloliigan sarjataulukon keskikastissa 1-1-tasapelillä. Kotijoukkue loi Hakaa useamman maalipaikan, mutta oli vaikeuksissa erotuomari Jouni Hyytiän ajettua Duarte Tammilehdon ulos kahdella varoituksella 75. minuutilla.

- Sen on pakko olla tullut suunsoitosta. Ihan käsittämätöntä, mutta kohtuullisen kohtalokasta. Parempi varmaan, että ei sano sen enempää ulosajosta eikä viheltämättä jääneestä pilkusta, Hongan päävalmentaja Mika Lehkosuo kertoi.

Ottelun 21. minuutilla Honka-vahti Tuomas Peltonen ei saanut vangittua Jarno Mattilan laukausta, jonka lähietäisyydeltä jatkoi verkkoon John Weckström.

Kotijoukkueen hallintajakso käynnistyi pian vierasmaalin jälkeen. Pelin 31. minuutilla isäntien vasen laitalinkki Demba Savage pyssytti puolustusvirheen avittamana vastapallolla vastustamattomasti tasoituksen.

Savagella oli enempäänkin loistava mahdollisuus, mutta hän tärväsi Jami Puustisen tarjoilun laukomalla pallon karkeasti avopaikasta maalin yli. Toisella jaksolla Savagea rikottiin rajusti rankkarialueella, mutta pilkkua tilanteesta ei vihelletty.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.