Honka ja MyPa tasapeliin

Honka jäi jo neljännen kerran peräkkäin ilman voittoa jalkapalloliigassa, kun MyPa haki 1-1-tuloksella pisteen Tapiolan urheilupuistosta. Kamppailun maalit nähtiin jo vartissa vieraiden Toni Lindbergin ja isäntien Jami Puustisen onnistuessa puskuviimeistelyissään.

Isompaankin maalimäärään molemmilla oli oiva mahdollisuus, mutta etenkin Hongalla oli tuttu riesa eli käsijarrumainen ote maalipaikoissa. Pelin 78. minuutilla espoolaisjoukkueen kärkipelaaja Dudu sai ohjattua kolmen tuhannen taalan paikaksi ristityssä tilanteessa maalin edustalta kahdesta metristä pallon reilusti yli yläriman.

Sarjataulukon keskikastiin Hongan taakse noussut MyPa jatkoi pisteputkeaan. Se on kartuttanut tiliään peräti viisi kertaa tuoreimmassa kuudessa koitoksessa ja oli lopussa pelin aaltoillessa päästä päähän liki voittoa.

Vaihdosta kentälle 81. minuutilla päässyt Francisco Torres pyrähti yksi vastaan yksi -tilanteeseen maalivahti Tomi Maanojan kanssa, mutta tämä ylsi haamupelastukseen.Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.