Hradeckyn Leverkusen voitti ja varmisti jatkopaikan Eurooppa-liigassa

Lukas Hradeckyn seura Bayer Leverkusen varmisti torstaina jatkopaikkansa jalkapallon Eurooppa-liigassa. Suomen maajoukkuevahti piti maalinsa puhtaana Leverkusenin voittaessa FC Zürichin kotonaan 1–0.

Hradecky sai olla suurimman osan ottelusta rauhassa, sillä kotijoukkue Leverkusen hallitsi pelitapahtumia eikä Zürich saanut avauspuoliajalla aikaiseksi yhtään laukausta maalia kohti. Ottelun ainoan maalin puski kulmapotkusta tunnin kohdalla kroatialaispuolustaja Tin Jedvaj.

Pistemenetys oli Zürichille ensimmäinen tämän syksyn Eurooppa-liigassa. Leverkusen ja Zürich ovat nyt tasapisteissä A-lohkon kärjessä ja selviävät molemmat varmuudella pudotuspeleihin.

Lohkon toisessa ottelussa bulgarialainen Ludogorets ja kyproslainen AEK Larnaka pelasivat maalittoman tasapelin. Molemmat ovat yhä ilman voittoja ja ulkona jatkopeleistä.

E-lohkossa Arsenal varmisti jatkopaikkansa, vaikka se kärsi ensimmäisen pistemenetyksensä. Arsenal pelasi kotonaan maalittoman tasapelin portugalilaisen Sportingin kanssa ja jatkaa lohkon kärjessä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.