"Hyvää huomenta, libidoni kohde" – Neymaria raiskauksesta syyttävä malli antoi tv-haastattelun

Jalkapallotähti Neymaria raiskauksesta syyttävä Najila Trindade Mendes de Souza on kertonut julkisuuteen yksityiskohtia väitetystä raiskauksesta tv-haastattelussa. Osa haastattelusta televisioitiin Brasiliassa keskiviikkona, ja se on tarkoitus näyttää kokonaisuudessaan maanantaina.

– Se oli aggressiota yhdessä raiskauksen kanssa, Trindade sanoi.

Neymar on kiistänyt raiskausepäilyn.

Mallina työskentelevä Trindade kertoi olleensa alun perin halukas seksiin Neymarin kanssa. Jalkapalloilija maksoi hänen lentonsa Brasiliasta Pariisiin, missä kaksikko tapasi hotellissa. Trindaden mukaan kaksikon välinen ilmapiiri muuttui ensitapaamisen aikana.

–  Hän oli aggressiivinen, täysin erilainen kuin se poika, johon oli tutustunut viesteissä. Koska halusin olla hänen kanssaan, ajattelin, että ok, yritän selvitä tästä.

Trindaden mukaan hän ja Neymar suutelivat, mutta sen jälkeen Neymar muuttui väkivaltaiseksi.

–  Hän alkoi lyödä minua. Minuun sattui kovasti ja pyysin häntä lopettamaan, Trindade sanoi.

Neymar vaihtoon ja pois Copa Americasta

Neymar on puolustautunut julkaisemalla Trindaden kanssa lähettämiään viestejä. Kaksikon välisestä viestittelystä poimittu "hyvää huomenta, libidoni kohde" on kasvanut Brasiliassa lentäväksi lauseeksi.

Neymarin puolustautuminen on osunut myös hänen omaan nilkkaansa. Poliisi on aloittanut tutkinnan, koska Neymarin epäillään julkistaneen Trindaden yksityisyyttä loukkaavia tietoja ilman naisen lupaa.

Keskiviikkona Neymar vietti jalkapallokentällä 20 minuuttia, kun Brasilia kohtasi maaottelussa Qatarin. Neymar kirjoitti jo etukäteen Instagramissa, että pelistä saattaisi tulla hänen uransa vaikein.

Lopulta hyökkääjätähti joutui nilkuttamaan vaihtoon jääpussi nilkkansa ympärillä, ja hiukan myöhemmin Brasilian jalkapalloliitto ilmoitti, että vamma pitää Neymarin pois Etelä-Amerikan Copa America -mestaruusturnauksesta. Turnaus alkaa kesäkuun puolivälissä.

–  Vamman vakavuuden takia Neymar ei ole pelikunnossa, eikä hänellä ole riittävästi aikaa kuntoutua vammasta, liitto viestitti.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.