IFK Mariehamnille arvokkaat pisteet

FC Lahden mollivoittoinen syksy sai valmentajanvaihdoksesta huolimatta jatkoa sunnuntaina IFK Mariehamnin vieraana isäntien napattua oman säilymistaistelunsa kannalta erittäin tärkeän 3–0 (1–0) -voiton. FC Lahti hallitsi myötätuulen turvin ottelun alkua, mutta avausmaalin puski reilun tunnin kohdalla kulmapotkusta isäntien Kristian Kojola ja samalla ote alkoi siirtyä IFK Mariehamnille, vaikka kummallakin oli paikkansa lisäosumiin.

Tauon jälkeen IFK Mariehamn sai tuulen taakseen ja otti pelin haltuunsa. Toinen maali roikkui ilmassa jo ennen Aleksei Kangaskolkan onnistumista ja Pontus Åsbrinkin viime hetkien osuma oli enää piste i:n päälle.

–  Kurssi oli tarkoitus kääntää, joten eihän tämä tulos hyvältä tunnu. Laatu ei vaan riittänyt ja vastustaja iski sitten, FC Lahden päävalmentaja Sami Ristilä sanoi.

–  Olemme tietysti tyytyväisiä voittoon ja pelaajien asenteeseen. Alku ei ollut sitä mitä halusimme, eikä tämä ollut helppo ottelu 3–0:sta huolimatta. Olimme kuitenkin ehkä fyysisempiä ja onnistuimme kääntämään peli, totesi tyytyväinen IFK Mariehamnin päävalmentaja Peter Lundberg.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.