Iloinen uutinen JJK:n leiristä: Aleksis Lehtonen palaa kettupaitaan

Pitkästä aikaa yllättävä ja iloinen uutinen JJK:n leiristä.

Seuran oma kasvatti ja nuoresta iästään huolimatta jo runsaasti pelikokemusta Ykkösessä ja Veikkausliigassa saanut ja Aleksis Lehtonen, 21, tekee paluun Kettupaitaan. Lehtonen on esiintynyt myös juniorimaajoukkueissa.

Kettufaneja Lehtonen ihastutti ensimmäisen kerran jo kaudella 2014. Tuolloin vasta 16-vuotias nuorukainen nousi edustusjoukkueen pelaavaan kokoonpanoon ja onnistui Ykkösen kaudella maalinteossa kolme kertaa.

Kaudella 2015 Lehtonen sai reilusti vastuuta ja pelasi lähes kaikissa Ykkösen otteluissa. Läpimurtokaudellaan 17-vuotias viimeisteli maaleja tasaiseen tahtiin: kauden saldona oli seitsemän osumaa. Nuoren miehen peliesitykset herättivät kiinnostusta myös ylemmällä sarjatasolla ja kauden jälkeen nuori mies solmi sopimuksen SJK:n kanssa. Seinäjoella peliaikaa ei kuitenkaan herunut ja Lehtonen pelasikin kaudella 2016 pitkään lainasopimuksella JJK:n paidassa.

Ketturyhmästä lähtemisen jälkeen punnertamista on riittänyt.

– Viime vuodet ovat olleet haastavia. On ollut paljon loukkaantumisia, eikä peliaikaa ole tullut säännöllisesti, Lehtonen kertoo.

– Viime kaudella KTP:ssa pääsin kuitenkin hyvin pelaamaan. Tavoitteena on nyt saada ehjä kausi ja kehittyä niin pelaajana kuin lajin ulkopuolellakin.

Kortteliliigasta uransa aloittanut ja JJK:n junioriputken läpikäynyt Lehtonen on iloinen paluustaan kotiin.

– Hienoa palata kotikaupunkiin ja kasvattajaseuraan. Koen, että nyt on oikea aika palata JJK:hon, jossa puhaltavat positiiviset muutoksen tuulet.

JJK putosi viime kaudella Ykkösestä Kakkoseen.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .