JJK aloitti kauden "tosipelit" 2-0-voitolla

JJK käynnisti jalkapallokautensa 2018 voitokkaasti, kun se kaatoi vuoden ensimmäisessä kilpailullisessa ottelussaan Grankula IFK:n maalein 2–0 (1–0).

Kyseisessä Suomen Cupin alkusarjan ottelussa JJK:n maaleista vastasivat kokenut Mikko Manninen sekä vastaikää JJK:n kanssa vuoden mittaisen sopimuksen solminut 20-vuotias Mikko Ala-Porkkunen.

– Mikko on suoraviivaisuudestaan elävä pelaaja, jolla on paljon hyviä ominaisuuksia. Kunhan hän saa otteisiinsa vielä hieman lisää rauhallisuutta, saamme hänestä kesäksi kovan pelimiehen, JJK:n päävalmentaja Juha Pasoja kehui seuran omaa kasvattia.

Keskikentän vasemmassa laidassa viihtyvän Ala-Porkkusen lisäksi myös toinen tuore sopimuspelaaja, 18-vuotias toppari Gentrit Kovaqi pelasi GrIFK:ta vastaan lupauksia herättävän ottelun.

– Nuorilla pelaajilla on nyt pitkä talvi aikaa kehittyä entisestään. Jos näytöt säilyvät tällaisina, tulee vastuuta varmasti myös Ykkösessä, Pasoja linjasi.

Kiikarissa 3–4 uutta pelaajaa

2–0-voitosta huolimatta JJK:n peli on vielä kaukana valmiista, mikä on toki luonnollista tässä vaiheessa vuotta. Joukkueeseen nousseiden omien junioreiden lisäksi haussa on vielä 3–4 uutta pelaajaa, Pasoja kertoo.

– Tarvitsemme ainakin hyökkääjän ja laitapakin. Meillä on muutama pelaaja kiikarissa, joiden kanssa pyrimme tekemään sopimuksen heti kun seuran kirstuun kilahtaa tarpeeksi rahaa.

Kausikorttikampanja käynnistynyt hyvin

Pasojan mainitsemaa kirstua vartioi uusi toimitusjohtaja Caius Forsberg.

– Talouden ehdoilla tässä mennään, mutta uskon että saamme kasaan ryhmän, jolla on kaikki mahdollisuudet nousta samantien takaisin liigaan, Forsberg näkee.

Hänen mukaansa JJK:n varainhankinta uuteen kauteen on lähtenyt hyvin käyntiin. Halvempia kampanjakausikortteja on varattu tähän mennessä 450 kappaletta.

– Tuo määrä on saavutettu vieläpä varsin maltillisella markkinoinnilla. Kun vielä lähiviikkoina tulemme lisäämään kampanjan näkyvyyttä, olen oikein luottavainen, että rikomme 2000 myydyn kausikortin tavoitteen.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .