JJK heilutti avausjaksolla verkkoa kolmesti – silti armonaikaa vain 45 minuuttia jäljellä

Jalkapallon Veikkausliigan jumbojoukkue JJK:lle kelpaa Harjun illassa vain voitto IFK Marienhamnista. Ja avausjakson jälkeen JJK onkin voitossa kiinni, sillä taululla komeilevat ansaitusti ketturyhmän 1-0-johtolukemat.

JJK sai avausjaksolla pallon verkkoon peräti kolmesti, mutta vasta kolmas kerta laskettiin, kun MIFK-puolustuksen taakse hiipinyt Gael Etock laittoi pallon verkkoon volleysta kaikkien sääntöjen mukaisesti. Mainion syötön osumaan tarjoili Sasa Jovovic.

Jovovic oli aiemmin ehtinyt tuikkaamaan pallon verkkoon, mutta mies oli paitsioasemassa Samu Suoraniemen syötön lähteissä, joten maali jäi vain tuulettelun asteelle.

Vartin kohdalla puolestaan Tomi Petrescun kulmapotku kaarsi vieraiden maalin, mutta erotuomari oli ehtinyt viheltää pelin poikki, kun maalivahti Marc Nordqvistia oli rikottu, joten tätäkään maalia ei hyväksytty.

JJK:n maalin suulla Teppo Marttinen piti maalinsa puhtaana. Maukkain torjunta nähtiin jo viiden minuutin kohdalla, kun JJK-vahti venytti komeasti alakulmaan maarianhaminalaisten Joel Mattsonin laukauksen tielle.

Johtoasemasta huolimatta tilanne on jyväskyläläisten putoamistaistelun suhteen koruttoman epätoivoinen: JJK:n pitäisi voittaa kaikki jäljellä olevaa ottelua ja karsijan paikalla olevan HIFK:n vastaavasti hävitä kaikki pelinsä.

Avausjakson jälkeen HIFK ja FC Inter ovat 1-1-tasatilanteessa, joten putoamistaiston suhteen hiekka JJK:n tiimalasissa on käymässä vääjäämättä vähiin.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .