JJK julkisti sopimuksia – pelaajistoon ja valmennukseen

JJK julkisti tiistaina vuoden 2013 veikkausliigajoukkueen uutta runkoa kolmen sopimuksen verran. Kettupaitoihin liittyvät keskikenttämies Santeri Ahola ja fysiikkavalmentaja Antti Luhta. Samalla julkistettiin kolme edellistä kautta joukkueessa pelanneen Juha Pasojan siirtyminen valmennusportaaseen.

Joulukuussa JJK:n testissä kahden viikon ajan ollut, vuonna 1992 syntynyt Santeri Ahola allekirjoitti seuran kanssa kahden vuoden sopimuksen. HJK-kasvatti on urallaan pelannut myös nuorisomaajoukkueissa. Kaudeksi 2012 hän liittyi FC Honkaan ja esiintyi ensi kerran liigakentillä syyskuun lopulla.

Päävalmentaja Kari Martonen kertoo olevansa vakuuttunut uuden tulokkaan potentiaalista.

– "Santusta" näki heti, että kyseessä on selvästi laadukas ja erittäin lupaava pelaaja. Hän on pallollisena rohkea, hahmottaa tilan kentällä, osaa hakeutua aina pelattavaksi ja löytää hyvin myös syöttövälit – ja käyttää hyvin hyödykseen erittäin monipuolista syöttövalikoimaansa.

Potentiaalin lisäksi Martonen näkee myös motivaation olevan kunnossa.

– Selvästi näkee, että hänellä on motivaatiota kehittyä ja halu murtautua vakituiseksi liigapelaajaksi. Se näkyy Santun jokapäiväisessä tekemisessä, eikä jää vain pelkäksi puheeksi.

Aholan ominaisin pelipaikka on keskikentän keskustassa, mutta myös topparin tontti on nuorelle miehelle tuttu.

Valmennustiimi sai tiistain tiedotustilaisuuden myötä viimeiset palasensa, kun viime kauden päätteeksi komean peliuransa lopettanut Juha Pasoja toimii jatkossa Kari Martosen apuvalmentajana.

Aivan uutena nimenä tiimiin puolestaan liittyy Antti Luhta, joka toimii jatkossa joukkueen täysipäiväisenä fysiona ja fyysisenä valmentajana.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.