JJK yllättävän valmis jo ensi kauteen – julkisti nivaskan sopimuksia

JJK taistelee vielä tiukasti Veikkausliigasta putoamista vastaan, mutta samalla joukkue valmistautuu jo ensi kauteen. Ketturyhmä julkaisi syksyn kunniaksi peräti kahdeksan jatkosopimusta. Harjulla uudesta sopimuksesta tarinoivat Mikko Manninen, Felix Gustavsson, Aatu Manninen, Sami Nissinen, Honar Abdi, Severi Vielma, Benno Hanslian ja Samu Suoraniemi. Heistä Abdi, Nissinen, Suoraniemi sekä molemmat Manniset sopivat saman tien myös kaudesta 2019.

– Haetaan jatkuvuutta. Ei haluta rakentaa joka vuosi joukkuetta nollasta uusiksi, JJK:n pelaajasopimuksista vastaava Jussi Ottavainen totesi.

Aiemmilla kausilla JJK:n pelaajarunko ei ole ollut lähellekään niin hyvin kasassa tässä vaiheessa vuotta kuin nyt. Jo aiemmin Tommi Karilla, Tomi Petresculla, Jere Pyhärannalla ja Saku Leppäsellä oli sopimus ensi kaudesta, joten päävalmentajana jatkavan Juha Pasojan palapelissä on jo nyt 12 palaa.

– Viime kaudella haluttiin rauhoittaa tilanne nousutaistelun ajaksi, mutta se ei varmaan ollut viisas ratkaisu. Ollaan virheestä opittu, Ottavainen kertoi.

Todennäköisesti JJK pelaa ensi kaudella Ykköstä, mutta se ei huolestuta sopimuksen tehneitä pelaajia yhtään.

– Kaikkihan me halutaan ennemmin Liigaa pelata, mutta jos nyt pudotaan, niin noustaan sitten ensi kesänä takaisin, Mikko Manninen yksinkertaisti.

Tällä kaudella JJK:lla on jäljellä neljä ottelua, joista sen pitäisi kasata seitsemän pistettä enemmän kuin HIFK omista otteluistaan päästäkseen karkuun suoran putoajan paikalta.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .