JJK:lla heinäkuussa vain yksi kotiottelu – "Syy on ymmärrettävä"

JJK:lla on ensi kaudella edessään puolen vuoden projekti jalkapallon Ykkösen runkosarjassa. Kettupaitojen sarjakausi käynnistyy 28. huhtikuuta, jolloin Harjun Stadionille saapuu vieraaksi KPV Kokkolasta. Runkosarjan viimeisen kamppailunsa JJK pelaa 27. lokakuuta Oulussa, jossa isäntänä on AC Oulu.

JJK:lla on huhtikuussa yksi kotiottelu, toukokuussa kaksi, kesäkuussa neljä, heinäkuussa yksi, elokuussa kaksi, syyskuussa kolme ja lokakuussa yksi.

– Ihan hyvä ohjelma, JJK:n toimitusjohtaja Caius Forsberg totesi.

– Sinänsä valitettavaa, että heinäkuussa on vain yksi kotiottelu. Mutta syy on ymmärrettävä. On hienoa, että kaupungissa on silloin kaksi merkittävää tapahtumaa: Kalevan kisat ja MM-ralli.

Miesten Ykkösessä on ensi kaudella mukana kymmenen joukkuetta. JJK:n, KPV:n ja AC Oulun lisäksi valtakunnan toisella sarjatasolla pelaavat AC Kajaani, EIF Raaseporista, FC Haka Valkeakoskelta, FC KTP Kotkasta, FF Jaro Pietarsaaresta, Helsingin IFK ja Klubi 04 Helsingistä.

Joukkueet pelaavat kolminkertaisen sarjan (27 kierrosta), jonka paras nousee suoraan Veikkausliigaan ja kakkonen karsii liigan toiseksi viimeisen kanssa. Ykkösen kaksi viimeistä putoaa Kakkoseen.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .