JJK:lle uusi toimitusjohtaja: "Kiitokset vaan JYPiin"

Jalkapallon Ykkösessä ensi kaudellakin pelaava JJK on operoinut toukokuun lopusta asti ilman toimitusjohtajaa ja muutenkin ohuella organisaatiolla. Joulukuun alussa tilanne muuttuu, kun seuran entinen pelaaja, joukkueenjohtaja ja rahastonhoitaja Janne Mönkkönen, 34, hyppää kettupaatin ruoriin. Mönkkönen astuu Harjun isännäksi JYPin organisaatiosta, jossa hän toimi turvallisuuspäällikkönä.

– Kiitokset vain JYPiin. Siellä oli hyvin opettavaista, Mönkkönen lähetti terveisiä.

Mönkkönen on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri. JJK:ssa hänen vastuullaan on talous, joka kettuseurassa on tunnetusti ollut välillä heikolla ja välillä taas huonolla tolalla.

– Realiteetit ovat tiedossa. Kivinen reki on vedettävänä, mutta ei se mua pelota. Älä astu kuoppiin, niin se vain tässä hommassa menee, Mönkkönen totesi.

Uuden toimitusjohtajan lisäksi JJK infosi tuoreista pelaajasopimuksista. Seuran linjan mukaisesti uudet sopimuspelaajat ovat varsin tuttuja jyväskyläläiskasvoja. Viime kaudella kapteenina toiminut Tommi Kari iski nimensä kahden vuoden jatkopahviin ja pienimuotoisen läpimurron kesällä tehnyt Joona Itkonen puolestaan vuoden mittaiseen. Niko Markkula taas palaa kettupaitaan Valkeakosken Hakasta, jossa hän pelasi päättyneellä kaudella.

– Olen tosi iloinen, että "Marsu" tuli takaisin. Hän on pelikaverini ja ystäväni jo monen vuoden takaa, Kari iloitsi.