JJK:n kausikortti maksaa 59 euroa – mikäli 2000 ihmistä sitoutuu

JJK haki mallia pohjoisesta ja järjestää keskisuomalaisille jalkapallon ystäville kausikorttihaasteen. Jos 2000 kettuviritteistä ihmistä sitoutuu hankkimaan kausikortin Ykkösen kaudelle 2018, kortin hinta on ainoastaan 59 euroa.

– Emme olisi haastetta esittäneet, jos emme uskoisi, että tavoite täyttyy, JJK:n uusi toimitusjohtaja Caius Forsberg kertoi.

Forsbergia harmitti se, että JJK:n kampanjan julkistaminen jäi tammikuuhun.

– Yksinkertaisesti tilanne oli se, että alkuvaiheessa on ollut niin paljon tärkeitä työtehtäviä, että aika vain ei ole riittänyt, Forsberg selvitti.

"Aikarajaa emme ole asettaneet"

RoPS ja PS Kemi ehtivät haasteineen ensin. Molemmat liigaseurat ovat myös jo onnistuneet kampanjoissaan. RoPS myi kausikortin 59 euron hintaan, kun ostajia löytyi yli 3000. Nyt niitä on jo 3700. Ilman haastekampanjaa RoPSin kausikortin hinta olisi ollut 225 euroa. PS Kemin tavoite oli 2000 myytyä korttia (hinta 59 euroa), ja sekin on jo toteutunut.

Nyt jää nähtäväksi, mitä tapahtuu Jyväskylässä.

– Aikarajaa emme ole asettaneet, Forsberg totesi.

– Ne toista sataa kannattajaamme, jotka ovat jo ehtineet ostaa 175 euroa maksavan kausikortin merkitylle paikalle, voivat vaihtaa korttinsa halvempaan, mikäli 2000 sitoutuneen raja menee rikki. 59 euron kausarit oikeuttavat pääsyyn Harjun pääkatsomoon tai takasuoran aurinkokatsomoon, mutta paikat eivät ole merkittyjä.

Euro hyväntekeväisyyteen joka kortista

Jonkin oman "twistin" JJK halusi haasteeseensa lisätä.

– Jokaisesta 59 euron kortista yksi euro ohjataan yhteiskuntaohjelman kautta hyväntekeväisyyteen. Kohde valitaan myöhemmin, ja valinnassa otamme vastaan asiakkaiden ehdotuksia, Forsberg kertoi.

Kampanjan onnistuminen olisi JJK:lle iso asia.

– Saisimme hyvän pesämunan talouden rakentamiseen, Forsberg totesi.

Forsbergin avuksi JJK-toimistoon on pestattu myyntipäällikön vakanssila Peetu Lintinen.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .