JJK:n kohuhankinta Vinny saa lähteä

JJK:hon ennen kauden alkua suuren kohun saattelemana hankittu brassipelaaja Vinny on nyt vapaa lähtemään seurasta. Päävalmentaja Ville Priha kertoi asiasta tiistaina.

- Tällä hetkellä on se tilanne, että Vinny ei ole JJK:n edustusjoukkueessa mukana. Vinny on vapaa etsimään uutta seuraa, Priha totesi.

Päävalmentajan mukaan Vinny hankittiin alunperin paikkaamaan pahaa loukkaantumissumaa ja laajentamaan edustusjoukkueen rinkiä. Hänestä toivottiin mitat täyttävää laitapelaajaa joukkueeseen. Kävi kuitenkin niin, että miehestä ei saatu irti sitä, mitä JJK odotti ja toivoi.

- Valmennusjohto ja seurajohto kantavat täyden vastuun pelaajahankinnoista. Meidän pitää myöntää rohkeasti, jos pelaajahankinnoissa epäonnistutaan, ja näin siinä tällä kertaa kävi, Priha sanoi.

Edelleen JJK:ssa pelaavan Adyn veli Vinny palkattiin joukkueeseen huhtikuun lopulla, aluksi kuukauden koeajalle. Toukokuussa hänen kanssaan tehtiin kauden loppuun asti kestävä sopimus.

Alkukauden loukkaantumisista kärsinyt brassi on viime viikot ollut mukana Äänekosken Huiman joukkueessa jalkapallon Kakkosessa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.