JJK:n nousut ja laskut, vakavia loukkaantumisia ja haastavat aikataulut – videolla toppari Antto Tapaninen

Keskisuomalaisen uusi Luuppi-nettisarja tutustui Veikkausliiga-pelaajan elämään.

Keskisuomalaisen uusi Luuppi-nettisarja kävi maanantaina tutustumassa JJK:n topparin Antto Tapanisen harjoitteluun ja elämään yleisesti. Tällä hetkellä Tapaninen kärsii rintalihaksen vammasta, ja on sen vuoksi sivussa JJK:n seuraavasta Veikkausliigan ottelusta, kun Ilves saapuu torstaina Harjulle.

Paljon vakavammasta vammasta oli kyse kaudella 2010, kun Tapanisen jalka murtui kauden avausottelussa. Silloin sairaalassa vierähti kuukausi ja jalka leikattiin seitsemän kertaa. 

– Lääkäri sanoi, että et sinä tuolla jalalla enää pelaa. Mutta töitä tehtiin kuntoon pääsemiseksi. Ei jalka kuitenkaan entisensä ole vieläkään, Tapaninen kertoo videolla.

Koko elämänsä käytännössä Jyväskylässä asunut Tapaninen on onnistunut Veikkausliigassa pelaamisen lisäksi yhteensovittamaan aikatauluihinsa opinnot yliopistolla ja töissä käymisen. Nyt meneillään olevan kauden Tapaninen myöntää olleen JJK:lle hankala ja raskas.  

– Muistan pelejä, että meillä oli viisi topparia kentällä. On ne haastavia tilanteita. Itse olisin tietyille pelipaikoille toivonut ratkaisuja aiemminkin, Tapaninen myöntää.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.