JJK:n tilanne enemmän kuin tukala – Harjulla päädyttiin maalittomaan pistejakoon

Sarjapaikastaan kynsin ja hampain taisteleva JJK ja mitalia jahtaava Tampereen Ilves eivät saaneet palloa maaliin jalkapalloliigan ottelussa Jyväskylän Harjulla torstai-iltana. Ottelu päättyi JJK:n kannalta harmittavasti pistejakoon 0-0. Ilves osui kertaalleen JJK:n maalin ylärimaan.

– Ei lämmitä. Olisimme tarvinneet ehdottomasti kolmen pisteen voiton, harmitteli Samu Suoraniemi IS Extran haastattelussa.

– On, se on paljon, tuumasi erosta myös JJK-käskijä Juha Pasoja, kun häneltä kysyttiin ottelun jälkeen uskoa oman joukkueen mahdollisuuksiin säilyä liigassa.

JJK olisi todellakin tarvinnut kolmen pisteen voiton säilyttääkseen oljenkortensa välttää suora putoaminen. Se on nyt jo kahdeksan pistettä perässä sarjassa toiseksi viimeisenä olevaa Helsingin IFK:ta. HIFK rökitti omassa torstain ottelussaan Palloseura Kemin peräti 4-0, joten JJK:n tilanne on enemmän kuin tukala.

Jalkapalloliigaa on jäljellä enää kolme ottelukierrosta. Vaikka JJK:n voittaisi kaikki ottelunsa, sekään ei välttämättä riitä sarjassa säilymiseen.

Ilvekselle tasapeli ei ollut aivan katastrofaalinen, sillä pisteen myötä se nousi sarjataulukossa jo kolmannelle sijalle.

– Otetaan piste mielellään mukaan. Se voi olla tärkeä kauden loputtua, mietiskeli Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss.

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli varsin tasaväkistä vääntöä, mutta jälkimmäisellä ote siirtyi vierailijoille. JJK:llakin oli aivan ottelun lopussa omat paikkansa, mutta tälle kaudelle tyypillisesti palloa ei saatu siirrettyä verkon perukoille.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .