JJK:n toimitusjohtaja Petro Punna irtisanottiin

JJK on irtisanonut vasta viime marraskuussa tehtävässään aloittaneen toimitusjohtaja Petro Punnan. Irtisanomisen syyksi annettiin tuotannolliset ja taloudelliset syyt, JJK kertoo tiedotteessaan.

Seurajohdon mukaan päätös erinomaista työtä tehneen miehen irtisanomisesta oli seuran hallitukselle kaikkea muuta kuin helppo, vaikka aloite tuli Punnalta itseltään.

- Punna analysoi JJK:n liiketoimintaa suhteutettuna nykyiseen toimintaympäristöön ja totesi, ettei seuran kulurakenne kestä ympärivuotista ammattijohtajaa, toteaa JJK:n hallituksen puheenjohtaja Lassi Hietanen.

Punnalle annettiin syksyllä myynnin johtamisen ohella tärkeimmiksi tehtäviksi johtajuusvajeen täyttäminen ja urheilullisen strategian luominen seuralle.

- Punna onnistui kaikissa työtehtävissään yli odotusten. JJK:n uskottavuus on palautunut vaikean viime kauden jälkeen ja tämän kauden edustusjoukkue on koottu johdonmukaisesti ja ennalta määriteltyä strategiaa noudattaen. Olemme pystyneet putoamisesta huolimatta pitämään liikevaihdon viime vuoden tasolla ja samaan aikaan karsimaan menoja yli 200 000 euroa, Hietanen jatkaa.

Hietasen mukaan on todennäköistä, että tulevaisuudessa Punna nähdään JJK:ssa taustavaikuttajan roolissa.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko joka päivä 15 eur. / 3 kk kestotilauksena

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .