JyPK ei onnistunut maalinteossa Turussa – hävisi TPS:lle: "Se oli semmoista selviämistä ja tällä kertaa he selvisivät"

Jyväskylän Pallokerho hävisi Naisten Liigassa TPS:lle maalein 0–1. Turun urheilupuiston yläkentällä sunnuntaina pelatun kamppailun ainoan maalin teki kotijoukkueen Nelly Lehtilä. Maali syntyi ottelun 26. peliminuutilla.

– Meillä oli taas paljon pallonhallintaa, mutta ei pomppinut meille. Vastustajalla oli johtoasemassa yhdeksän pelaajaa omassa boksissa. Se oli semmoista selviämistä ja tällä kertaa he selvisivät, JyPKin päävalmentaja Mikko Manninen harmitteli.

JyPK jäi maaleitta myös edellisessä ottelussa IK Myrania vastaan. Kauden kymmenessä sarjapelissä on syntynyt yhtä monta maalia. Omissa on soinut tähän mennessä 13 kertaa.

– Meidän täytyy kiinnittää enemmän huomiota hyökkäyskolmannekseen, että saataisiin parempia maalipaikkoja. Nyt tulee pelattua aika paljon laitojen kautta keskityksillä, Manninen sanoi.

 

JyPK on sunnuntain kierroksen jälkeen Naisten Liigan sarjataulukossa seitsemäntenä 10 pisteellä. Seuraavana ohjelmassa on vierasottelu Tampereen Ilvestä vastaan tulevana perjantaina. Ilves tulee vastavierailulle Jyväskylään tiistaina 9. heinäkuuta.

– Ei ole vielä mietitty eteenpäin, kun on keskitytty aina yhteen peliin kerrallaan. Nyt kun pelataan paljon lyhyen ajan sisään, niin palautuminen on tärkeää. Joudutaan kuitenkin aika ohuella pelaajaringillä pärjäämään, Manninen muistutti.

JyPK on kärsinyt pitkin kautta loukkaantumisista, jotka ovat verottaneet kokoonpanoa. Manninen toivoi siltäkin saralta helpotusta seuraavaan otteluun.

– Jos Kia ( Voutilainen) saataisin mukaan, niin se auttaisi hyökkäyspäässä, Manninen totesi.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .