JyPK hyvin aikataulussa, vaikka unelma cupin voitosta mureni välierässä

Jyväskylän Pallokerhon naisten mainio taival Suomen cupissa päättyi Helsingissä, jossa paikallinen Jalkapalloklubi oli numeroin 4–1 (2–0) parempi. Finaalissa HJK saa vastaansa Åland Unitedin.

– Kaksijakoinen ottelu. Eka puoliajalla oltiin vähän purjeissa, kun pelattiin eka kertaa ulkona ja eka kertaa pelaavaa joukkuetta vastaan. Toisella taas oltiin mun mielestä selkeästi parempia kuin HJK. Saatiin kavennus ja oltiin lähellä tehdä tasoitus, mutta sitten vähän harmittavasti numerot repesivät, JyPKin päävalmentaja Mikko Manninen kertoi.

JyPKin sarjakausi alkaa vajaan kuukauden päästä. Tällä hetkellä jyväskyläläisryhmällä kaikki näyttää hyvältä.

– Ei olla valmiita, mutta ollaan hyvin aikataulussa. Ollaan jo nyt valmiita voittamaan mikä joukkue tahansa. Erityisesti pallon kanssa ollaan menty todella paljon eteenpäin. Nyt oli vastassa ehkä sarjan pelaavin joukkue, ja toisella jaksolla pallonhallintaprosentit menivät aika selvästi meille. Se oli mukavaa nähdä, Manninen mainitsi.

– Nyt meillä on kuukausi aikaa laittaa tietyt asiat kondikseen. Lähinnä linjojen etäisyydet kasvavat välillä liian suuriksi, Manninen kertoi.

Maalinteossa JyPKiltä lauantaina onnistui Lavdije Begolli, joka puski vapaapotkun sisään.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko 1 kk / 6 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .