Koskela ei karannutkaan JJK:sta

Jyväskylän JJK ei menetäkään keskikenttäpelaaja Toni Koskelaa kesken kauden. Joukkue solmi Koskelan kanssa loppukauden kattavan sopimuksen. Alun perin Koskela tuli Jyväskylään sopimuksella, joka jatkui kesäkuun loppuun saakka.

Moldessa Norjassa, Ilisiakosissa Kreikassa ja Cardiffissa Briteissä ammattilaisena pelannut Koskela pyrki etsimään alkukauden aikana itselleen seuraa ulkomailta.

- Heti, kun selvisi, ettei hänelle löydy ulkomailta selkeää paikkaa, halusimme sopia jatkosta. Olimme puhuneet jo alkukaudesta, että hän ei lähtisi mihinkään muualle Suomessa, JJK:n toimitusjohtaja Joni Vesalainen kertoi.

Yksi Koskelan kanssa tekemisissä ollut seura oli Tukholman AIK, mutta siirto ei sinne ei realisoitunut. JJK:n kanssa tehdyn sopimuksen pykälä mahdollistaa Koskelan siirtymisen ulkomaille, jos miehelle sellainen paikka vielä kauden aikana avautuu.

- Kyllä yksi Koskela aina sarjapaikasta taistelussa tarvitaan. Hän tulee pääsemään kesän edetessä vielä paremmin kiinni pelirytmiin, Vesalainen sanoi talvikautena vähemmälle pelituntumalle jääneestä keskikenttämiehestään.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.